Lunchen met een Zilvermeeuw

Lunch-Tijd

Normaliter ga ik eten als ik honger heb. De meer mainstream/doorsnee mensen gaan meer eten als het een bepaalde tijd is om te eten. Als een lotje uit de loterij ging ik precies 24 uur geleden me onbewust ook conformeren aan dat tijdstip. Vroeger op mijn werk was het nooit lunchtijd, wij betitelden dat als schaft-tijd. Maar aangezien 24 uur geleden een zeer elegante witte dame naast me kwam zitten tijdens het schaften/peuzelen heb ik het lunchen genoemd. Het smaakte overheerlijk voor mezelf, maar ook voor die witte schooister naast me. Een bedankje kon er niet af, maar als tegenprestatie kreeg ik toestemming om onze schranspartij te filmen en online te zetten.
Waarna ik me in stad begaf die naar later bleek heel mooi was. Een stad die begint met de letter H, en het was niet Hotterdam.

Aan tafel.

Van een zilvermeeuw switch ik even over op een specht.

Tijd bestaat omdat anders alles tegelijkertijd zou plaats vinden. Als alles allemaal tegelijkertijd zou plaats vinden is er dus geen ruimte voor pechmomenten, en ook niet voor geluksmomenten. Derhalve ben ik de tijd dankbaar dat die zelfde tijd mij vanmorgen zo rond de klok van 11.25 uur een mooi geluksmoment heeft bezorgd. Ik was getuige van het uitvliegen van een specht. Ik had al voortekenen dat het niet lang meer zou duren eer het jonkie de wijde wereld in zou trekken. Normaliter gebruik ik een schilderstrapje om op te staan. Vanmorgen gebruikte ik het trapje als statief om met mijn mobieltje het uitvliegen vast te leggen.

uǝʌoqǝʇsɹǝpuo uɐʌ ǝɾʇǝǝq uǝǝ spǝǝʇs ƃou ɹǝ uǝq ʞı

 

 

 

Of er een update komt richting dit stukje betwijfel ik, time-will-tell.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s