♥ Verliefd ♥

♫Ver ver verliefd tot over mijn oren
Ondersteboven, dat dat nog kan
ver ver verliefd tot over mijn oren
Niet te geloven, ‘k stotter ervan♫

Op ieder potje past een dekseltje schijnt Socrates ooit gezegd te hebben. Sinds kort kan ik Socrates alleen maar beDarwinnen.
De vlinders in mijn buik vliegen van hot naar her. Zelfs de 12,5 mg quetiapine is niet toereikend om mij een goede nachtrust te bezorgen.
Ik ben verliefd, en niet een beetje ook, nee, heel erg veel verliefd zelfs. En het mooie is, het is wederzijds. Vooralsnog hebben we een LAT-relatie, alleen in de weekenden en de schoolvakanties zien we elkaar. Soms komt zij bij mij, en de andere keren kom ik naar haar.
Soort zoekt soort word wel eens gezegd, er zijn duidelijk overeenkomsten. Mijn vriendin houd van wandelen, mijn vriendin is niet religieus, leven en laten leven zit diep in haar broncode ingebakken, het non-conformisme dat in ons beide huist is een match uit duizenden.
Er zijn ook verschillen, verschillen die onze liefde voor elkaar niet dwarsbomen. Mijn vriendin heeft namelijk wat nudistische trekjes, zelfs in het openbaar heeft ze die. Deze trekjes heb ik niet. En ander groot verschil is dat ik heel erg goed alleen kan zijn, het alleen zijn heeft mijn vriendin meer moeite mee dan is, we zien wel hoe het gaat lopen de komende tijd. Komt tijd, komt raad. Vooralsnog zit er een geregistreerd partnerschap niet in. Niet doorvertellen hoor, maar mijn vriendin is namelijk nog minderjarig. Dus met een geregistreerd partnerschap wachten we nog even, wat in een goed vat zit verzuurd niet. Om de privacy van mijn prille liefde te waarborgen plaats ik nog geen foto of filmpje. Er zijn zelfs nog geen foto’s of filmpjes van onze amoureuze relatie/affaire. Ze is itt tot mezelf best wel muzikaal, eergisteren deed ze namelijk die beroemde muzikale balkon-scene van Romeo-&-Julia na.
Dat mijn Black-Beauty een allemansvriendje is, en ik weer het tegenovergestelde staat dat onze liefde niet in de weg.
Dit mechanisme zorgt er bij ons voor dat er geen plaats voor jalourse gevoelens is. Ze papt werkelijk met jan en alleman aan.
Dit aanpappen kan er zelfs nog voor zorgen dat ik samen met mijn vriendin vader-&-moeder ga worden (surrogaat-vader-welteverstaan)
Tja, als je niet door hebt dat iets surrogaat is het dan nog wel een surrogaat, voor de buitenstaander misschien wel, maar voor ons al koppeltje niet. Ik ben monogaam, maar mijn vriendin is dat allerminst. Momenteel is ze bij andere aan het flirten. Mijn relatie heeft ook nog een economische functie, sinds ik haar in mijn leven heb toegelaten hoef ik niet meer in bad/douche. Ik word immers continu van top tot teen gewassen met haar rose tongetje. Ik meet het niet, maar ik vermoed dat ook mijn bloeddruk positief uitpakt. Ik vind ze werkelijk ‘om op te vreten’ . Neem dit niet letterlijk hoor, ofschoon ik IRL zelden agressief word, zou ik dit toch niet uitsluiten als iemand ze op de BBQ legt ‘om op te vreten’
Dat op de BBQ leggen is nu nog niet rendabel, ze is nog maar 3 maanden oud, als we een jaartje verder zijn zit er veel meer vlees aan :wink:
Ze heeft een naam, ze luistert zelfs ook naar die naam. Maar aangezien mijn meisje geen paspoort bezit, en dus voor de wet illegaal is houd ik haar naam nog even geheim.

♫’t Is wel een beetje raar 32 jaar
Trillend op m’n benen
Als ze is verdwenen
oe lalalalala
Ze is ze is van mij ♫

Vanmiddag was het weer dolle pret, de vonken spatte er aan alle kanten van af.  Zeg schat, heb je er bezwaar tegen als ik ons samenzijn online zet? Nee hoor vind ik prima kreeg ik als antwoord. Nou bij deze dan

Ja ik heb ooit op een basisschool gezeten, of ik er iets geleerd heb durf ik niet mijn vingers voor in het vuur te steken. Maar goed, op die basisschool deed ik mijn mond zelden open. Maar mijn ogen die gebruikte ik des te meer in die 6 jaar basisschool.
Mijn ogen zagen op een gegeven moment dat veel van mijn klasgenoten een leren bandje om hun pols hadden. En op dat bandje stond niet hun eigen naam, nee daar stond de naam van hun geliefde. Door dat leren polsbandje gaven ze aan de groep te kennen “Het is aan”
Wat ik me toen en ook nu steeds afvraag is het volgende. Doen jullie dat nu door innerlijke drijfveren of doen jullie dat nu om geaccepteerd te worden in de groep, om niet tot pispaaltje te worden behandeld. In die 6 jaar basisschool heb ik nooit een leren polsbandje gedragen, en als ik al een vriendinnetje zou hebben gehad dan denk ik dat nog geen leren polsbandje zou hebben gaan dragen. Alleen al dat geschuur van een leren bandje op de huid van mijn pols zou voor mij een reden zijn om het snel uit te maken. Nu was er in die tijd niets aan, dus hoefde ik het ook niet uit te maken. Bij meer volwassen mensen is dat leren polsbandje geëvolueerd naar een metalen ring, ook dat heb ik tot nu toe niet echt begrepen. Het heeft voor mij iets van een lichte vorm van een martelwerktuig. En dat goud of zilver kost ook nog een veel duiten, jaja mijn Zeeuwse roots van geen cent te veel hoor zitten ook diepgeworteld in mijn brein. Vele jaren later is het er wonder boven wonder toch van gekomen dat ik een vriendinnetje heb. Ik draag nog steeds geen leren polsbandje en ook geen metalen ring, maar mijn vriendin draagt wel een leren bandje. Op dat leren bandje staat niet mijn naam, maar wel een telefoonnummer waarmee ze mij kunnen bereiken. Nu schat ik de kans niet groot dat ze het uit maakt, maar mocht ze de benen nemen en mij moederziel alleen achter laat dat dan kunnen andere toch zien dat ze aan moeten leggen met dat onbetrouwbare meisje. Gisteren was het groot feest, mijn vriendin was jarig. Ze werd welgeteld 1 jaar oud. Toen ik haar pas leerde kennen kon ik haar nog met gemak optillen met 1 hand. Dat is er heden ten dagen niet meer bij, mijn meisje weegt om en nabij 27 kilo. Kleine meisjes worden groter, die dingen houd je niet tegen. Al snel na onze eerste ontmoeting was duidelijk dat we 1 hobby delen, en dat is wandelen. Niet dagelijks, want we hebben nog steeds een LAT relatie, maar iedere keer dat we elkaar ontmoeten gaan we heerlijk wandelen in de natuur. We delen nog een passie, en deze passie is vogels.
Onze passie voor vogels heeft overigens wel een andere karakter, mijn vriendin probeert ze te vangen, en ik probeer ze te filmen. Gelukkig voor de vogels blijft het alleen bij proberen. Door de wandeltochten blijft de buikomvang van mijn vriendin en mij enigzins binnen de perken, waarbij ik wil aantekenen dat ik er alle vertrouwen in zou hebben dat mijn vriendin me niet zou verlaten als ik de omvang van een olifant had, ik heb het goed getroffen met haar. Zoals gezegd is ze gisteren 1 jaar oud-jong geworden, en op een verjaardig hoort er gesmikkelt en gekluift te worden.

Hiep hiep hoera !

Update komt er aan, wanneer weet ik nog niet.

Advertenties

Een gedachte over “♥ Verliefd ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s