Alle gekheid op een stokje

IMG-20160530-00100

Niet alleen op het stokje maar vooral onder het stokje.

***

je kunt alle gekheid op een stokje zetten, maar tegeltjes zijn daar ook geschikt voor. Een beetje van mezelf en een beetje van Maggie.de dwaze

***

♪ Concerto di Grosso in d minor, for flute and guitar ♪
***
Met mijn rechter hand in het verband ben ik nu dit stukje aan het tikken. Het zat vandaag niet mee.
Ofschoon het diertje er leuk uit zag heeft ie me toch gebeten toen ik hem wilde aaien.
***

Afgelopen week ben ik mijn hersenen ergens kwijt geraakt, waar precies kan ik me niet meer herrineren. Op zich wel logisch want mijn geheugen zit namelijk in dat orgaan wat ik kwijt ben geraakt. Mogelijk dat het uit mijn kop is gevallen in het kleedhokje van het zwembad. Dat het gestolen is kan ik me moeilijk voorstellen, je kunt er immers niet zo veel mee, tenzij het is gestolen om als voedsel te geven aan een of andere roofvogel. Ik ‘blow’ niet, dus het ‘blow my mind’ is ook niet aannemelijk. Doorgaans slaap ik niet met mijn schedel ondersteboven. Derhalve is het ook niet plausibel dat het door de zwaartekracht nu onder mijn bed ligt.

Hoe het ook zij, nu ik zonder hersenen door het leven drentel is het alles bij mekaar zo slecht nog niet.
Dit gezegd hebben de verzoek ik iedereen die mijn hersenen vind om het gewoon te laten liggen waar het ligt.
Ook als transplantatie naar je eigen schedel kan ik het ten strengste af raden, doe dit vooral niet.
Afbeelding

 ***

 

Tja, valt het filmpje eigenlijk wel onder gekheid :?: Het bevat immers ook elementen van wetenschappelijke zelfkennis 😉
_________________

Afbeelding

Bovenstaand tegeltje vind ik wel een vorm van zelfspot, door te schrijven “héél de wereld is een gekkenhuis” vind ik niet dat ik andere beledig of bespot.

***
Bij hoge uitzondering zal ik een foto van mezelf plaatsen. Een foto uit mijn zeer prille jeugd. Als ik mensen met een camera rond zie lopen voelt dat niet prettig, om op die momenten een foto camera te gaan vergelijken met een kalasjnikov is overdreven, maar een ondoordringbaar visnet waarmee iemand mij probeert te vangen komt wel in de buurt. Laat me toch met rust vervelende paparazzi denk ik dan. Zelfs het achteraf moeten kijken naar mezelf als de foto niet door mezelf gemaakt is voelt niet prettig. De foto’s van mezelf waar ik bij het maken van de foto me niet bewust ben dat er een foto van me gemaakt word vind ik niet zo erg. Op die foto’s sta ik naturel op, geen nepgrimas waar mijn gelaats spieren bij wijze van spreken een zweepslag van zouden oplopen. Afijn, op de foto in deze reactie was ik me totaal niet bewust dat er een foto van me gemaakt werd. De foto is genomen ruim voor ik mijn zwemdiploma A, B, en C haalde, maar toch kon ik klaarblijkelijk al zwemmen in die tijd. In de tijd van die photoshoot stonden kleuren foto’s nog maar in hun kinderschoenen, hoe ik er destijds in full-color uit zag weet ik niet. Lijkt me wel geinig om bij de eerstvolgende keer dat ik een nieuwe identiteits kaart ga aanvragen om dan met deze foto voor de dag te komen. Om privacy redenen wil ik iedereen met klem vragen om mijn foto niet en massa op het www te gaan verspreiden.
***

Update/onzin/gekheid komt er aan, wanneer weet ik nog niet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s